You are currently viewing Kit Guitar Forum archives. To view the current forums go to www.KitGuitarsForum.com/board



Log-in
Register
Members


Post Notifications
Author
Post
Ken C

Total Topics: 30
Total Posts: 558
I lost email notifications to threads I was subscribed to about the time the forum migrated to the new server. Even though I continue to check the 'Notify me..." box, I never receive notification.

I have check me profile, and I don't see any general flags. Anyone else experiencing this?

Ken

Jul 20, 10 | 7:26 am
Sean

Total Topics: 6
Total Posts: 18
Ken,

Thank you for bringing this up. Since the migration to the new server there have been quite a few bugs. After much consideration (and convincing from me), it has been decided that I put my time into getting the new software (phpBB) up and running instead of fixing this software (pMachine).

The new forum is up and running now and will be ready after some testing has been run. Hopefully we will be ready to get everyone going on the new software next week.


Sean

Jul 20, 10 | 1:06 pm
Ken C

Total Topics: 30
Total Posts: 554
Thanks Sean for the update!

Ken

Jul 20, 10 | 6:47 pm
Kevin Sjostrand

Total Topics: 84
Total Posts: 981
I just posted from the pacific coast, and it is showing one hour earlier as the post time then it is here now. Is it suppose to be mountain time?

Kevin

Jul 22, 10 | 3:00 pm
Sean

Total Topics: 6
Total Posts: 18
Kevin,

The servers are actually in California. I was assuming that the time was running from there. (I think I assumed wrong.)

This will all be fixed when we switch to the new software sometime next week. You will be able to set whatever time zone you are in and get local times.


Sean

Jul 22, 10 | 6:20 pm



You must be a registered and logged in member to post in this forum